Νέο Firmware για τη Leica M10


Νέο Firmware για τη Leica M10

Η Leica διαθέτει νέο Firmware για τη rangefinder μηχανή της Leica M10.

Το νέο Firmware, έκδοση 1.3.4.0 προσφέρει τις εξής αλλαγές – διορθώσεις:
– Η ένδειξη για την κάρτα μνήμης και η ένδειξη για τη μπαταρία αλλάζουν από πράσινο, σε κίτρινο και κόκκινο, ανάλογα με το πόσο γεμάτη ή άδεια είναι η κάρτα μνήμης και η μπαταρία αντίστοιχα.
– Πλέον υπάρχει δεύτερη σελίδα στα αγαπημένα, όταν επιλέγονται πάνω απο 7 στοιχεία από το menu.
– Πατώντας το κουμπί του menu ενώ βρίσκεται κάποιος στην τελευταία σελίδα των αγαπημένων θα ανοίξει την πρώτη σελίδα του κυρίως menu. Είναι δυνατό το σκρολάρισμα στο κυρίως menu ανά σελίδα, με το κουμπί του menu.
– Στο menu και στο στοιχείο EVF/display είναι δυνατή η επιλογή “Auto”, “EVF” ή “Display” για να οριστεί ποια οθόνη θα χρησιμοποιεί ως default η λειτουργία Auto Review.
– Είναι δυνατή η πρόσβαση στο “M-ISO” από το menu των αγαπημένων, μέσω της λειτουργίας “Edit Favorites”.
– Ο χρόνος που διακόπτεται η λειτουργία Live View μετά τη λήψη μίας φωτογραφίας έχει μειωθεί, αρκεί να έχει απενεργοποιηθεί η λειτουργία Auto Review.

Επιπλέον έχουμε διορθώσεις bugs και άλλες βελτιώσεις.

Το νέο Firmware και οδηγίες εγκατάστασης θα βρείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Firmware Updates Leica Leica M10

Πηγή:

Leica
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!