Η Leica εγκαινιάζει το πιο μικρό της κατάστημα


Η Leica εγκαινιάζει το πιο μικρό της κατάστημα

Στο κεντρικό Λονδίνο και την περιοχή Mayfair, κοντά στο Hyde Park, η Leica εγκαινίασε το νέο της και (μάλλον) πιο μικρό της κατάστημα στον κόσμο.

Το νέο της κατάστημα στη Burlington Arcade πίσω από την Bond Street, είναι το πιο μικρό που έχει εγκαινιάσει μέχρι τώρα η εταιρεία και άνοιξε στο σημείο όπου τα Χριστούγεννα του 2013 λειτούργησε προσωρινό κατάστημα της εταιρείας (pop-up store) για την περίοδο των εορτών.

Παράλληλα το ήδη υπάρχον κατάστημα της εταιρείας στην Mayfair (34 Bruton Place, London, W1J 6NR) θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά.

Μέχρι τώρα η Γερμανική εταιρεία μας έχει συνηθίσει στο άνοιγμα μεγάλων καταστημάτων που έχουν και χώρους για εκθέσεις φωτογραφίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Leica Leica Stores
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!