Φακός-Μαξιλάρι, ένα υπέροχο δώρο για τους λάτρεις της φωτογραφίας


Φακός-Μαξιλάρι,  ένα υπέροχο δώρο για τους λάτρεις της φωτογραφίας

H ιστοσελίδα Photojoho έχει μερικά πολύ περίεργα “φωτογραφικά” αντικείμενα που μπορείτε να αγοράσετε.
Στα προϊόντα που πωλούνται στο e-shop της μπορείτε να βρείτε από αυτοκόλλητα φωτογραφικής σχεδίασης μέχρι φακούς-μαξιλάρια.
Tα μαξιλάρια που πωλούνται, δεν είναι απλά μαξιλάρια αλλά είναι σχεδιασμένα ώστε να μοιάζουν με φωτογραφικούς φακούς της Canon ή της Nikon και συγκεκριμένα στον Canon 24-105mm και τον Nikon 24-70mm.

Διατίθενται σε περιορισμένη συλλεκτική ποσότητα στην τιμή των 80 δολαρίων (χωρίς τα έξοδα αποστολής) και μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Lens Pillow

Lens Pillow

Lens Pillow

Lens Pillow

Lens Pillow

Lens Pillow

Lens Pillow

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Accessories Lenses

Πηγή:

Photojoho
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    Ότι πρέπει για τα Χριστούγεννα!

  • #
    1

    Χαχαχαχα καλη φαση.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!