LifePrint, νέος φορητός WiFi φωτογραφικός εκτυπωτής για iOS και Android


LifePrint, νέος φορητός WiFi φωτογραφικός εκτυπωτής για iOS και Android

Πρόκειται για τον LifePrint, έναν φορητό φωτογραφικό εκτυπωτή, ο οποίος μπορεί να συνδεθεί μέσω WiFi (ή και bluetooth) με συσκευές που τρέχουν λειτουργικό iOS και Android και να τυπώνει τις φωτογραφίες που του στέλνετε ακόμα και μέσω του internet. Επιπλέον μέσω της εφαρμογής του εκτυπωτή μπορείτε να ακολουθήσετε άλλους φωτογράφους και με την έγκριση τους να τυπώνετε τις δικές τους φωτογραφίες ή ακόμα και να στέλνετε τις φωτογραφίες σας προς εκτύπωση σε κάποιο φίλο που έχει στο σπίτι του τον LifePrint (για να τυπωθούν χρειάζεται ο παραλήπτης να δώσει την έγκριση του).

Ο LifePrint θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, λευκό και μαύρο/ασημί χρώμα (μόνο για τους υποστηρικτές της καμπάνιας στην Kickstarter). Ζυγίζει 680 γραμμάρια, έχει διαστάσεις (ΜxΠxY) 16.5 x 11.4 x 3.8 εκατοστά, και τυπώνει φωτογραφίες σε μέγεθος 7.6 x 10.2 εκατοστά. Η εκτύπωση 30 φωτογραφιών κοστίζει 20 δολάρια, δηλαδή 0.66 λεπτά η φωτογραφία και για παραγγελίες του ειδικού φιλμ που θα ξεπερνούν την αξία των 50 δολαρίων τα έξοδα αποστολής για όλο τον κόσμο θα είναι δωρεάν. Επιπλέον η μπαταρία του LifePrint επιτρέπει την εκτύπωση 30 φωτογραφιών και μπορεί να φορτίζει μέσω USB. Αναμένεται όταν κυκλοφορήσει να κοστίζει 200 δολάρια.

Μπορείτε να στηρίξετε το project LifePrint εδώ.

Lifeprint-4

Lifeprint-5

Lifeprint-1

Lifeprint-2

Lifeprint-3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Kickstarter
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!