LightTrac, σχεδιάστε τη φωτογράφιση σας γνωρίζοντας που θα είναι το φως


LightTrac, σχεδιάστε τη φωτογράφιση σας γνωρίζοντας που θα είναι το φως

Μας αρέσουν πολύ οι εφαρμογές που έχουν σκοπό να διευκολύνουν τη φωτογραφική μας ζωή και η εφαρμογή LightTrac είναι μία από αυτές.

Η LightTrac είναι μία εφαρμογή που επιτρέπει τους φωτογράφους και κινηματογραφιστές να μπορούν να σχεδιάσουν με ακρίβεια τις εξορμήσεις τους, γνωρίζοντας την πορεία που θα ακολουθήσει το φως κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Η ανατολή και δύση του ηλίου και της σελήνης καθώς και η γωνία τους αλλάζει ανάλογα με την ημερομηνία και την περιοχή στην οποία βρισκόμαστε και η LightTrac μας επιτρέπει να μπορούμε να δούμε ποιες θα είναι οι φωτιστικές συνθήκες στην περιοχή που σχεδιάζουμε να επισκεφτούμε για φωτογράφιση ή να επιλέξουμε την κατάλληλη τοποθεσία που θα μας διευκολύνει να πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Η εφαρμογή LightTrac είναι διαθέσιμη για Android, iOS και Windows και κοστίζει 4 ευρώ.

Να σας θυμίσουμε ότι είχαμε παρουσιάσει στο παρελθόν μία παρόμοια εφαρμογή, την The Photographer’s Ephemeris, η οποία έχει την έκδοση της για Η/Υ (Windows ή Mac) δωρεάν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    δυστυχώς για windows 8 mobile συσκευές δεν τρέχει, πρέπει να έχεις μόνο tablet/laptop/pc με Windows 8,1

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!