Η Logitech παρουσίασε πληκτρολόγιο με ειδική ροδέλα για επεξεργασία φωτογραφιών και videos


Η Logitech παρουσίασε πληκτρολόγιο με ειδική ροδέλα για επεξεργασία φωτογραφιών και videos

Μία από τις πιο γνωστές κατασκευάστριες περιφερειακών για Η/Υ, η Logitech, παρουσίασε το νέο πληκτρολόγιο με την ονομασία Craft.

Το ιδιαίτερο με το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο είναι ότι εκτός των κουμπιών, στο πάνω αριστερά μέρος του έχει και μία ροδέλα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο Photoshop και σε άλλα λογισμικά επεξεργασίας φωτογραφιών ή και videos (πχ Adobe Premiere Pro CC) για πιο γρήγορες λειτουργίες.

Στην ουσία αυτή η ροδέλα, με την ονομασία Crown, έχει τρεις τρόπους λειτουργίας που επιτρέπει την πιο εύκολη και γρήγορη ρύθμιση των εργαλείων επεξεργασίας. Επιπλέον με το λογισμικό Logitech Options είναι δυνατή η προσθήκη ειδικών profile που έχουν δημιουργηθεί ξεχωριστά για κάθε λογισμικό επεξεργασίας.

Ακόμα το Craft έχει φωτιζόμενα πλήκτρα, των οποίων η φωτεινότητα ρυθμίζεται αυτόματα ανάλογα τον φωτισμό του χώρου που βρίσκεται, αφού αναγνωρίσουν τα δάχτυλα στην επιφάνεια τους.

Η τιμή του είναι στα 200 δολάρια και αναμένεται να είναι διαθέσιμο στον Οκτώβριο.

Διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα της Logitech.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Accessories Logitech

Πηγή:

Dpreview
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!