Memoto, την φοράς και αποθηκεύει την ζωή σου στην μνήμη της!


Memoto, την φοράς και αποθηκεύει την ζωή σου στην μνήμη της!

Οι φωτογραφικές μηχανές που θα φοράμε για να καταγράφουμε την ζωή μας φαίνεται ότι θα είναι το νέο trend των επόμενων χρόνων!  Αν θυμάστε πριν λίγο καιρό είχαμε παρουσιάσει την Autographer, μία μηχανή που την φοράς και βγάζει φωτογραφίες ανά 5 δευτερόλεπτα!  Τώρα η ομάδα της Memoto, μέσω του Kickstarter, προσπαθεί να συγκεντρώσει τα απαραίτητα κεφάλαια (ήδη έχει συγκεντρώσει 200.000 δολάρια) για να αρχίσει την παραγωγή της Memoto!  Η Memoto είναι μία μικροσκοπική φωτογραφική μηχανή που μπορεί να φορέσει κάποιος με το ειδικό της κλιπ και να καταγράφει καθημερινά εικόνες από την ζωή του.  Η Memoto τραβάει ανά 30 δευτερόλεπτα μία φωτογραφία με την προϋπόθεση ότι την φοράμε (σταματάει τις λήψεις μόλις την βάλουμε στην τσέπη μας!)!  Δεν είναι παρά ένα μικρό κουτάκι το οποίο ελέγχουμε μέσω της ειδικής εφαρμογής με το smartphone μας!  Η μπαταρία της κρατάει περίπου 2 ημέρες κατά τις οποίες μπορεί να καταγράψει 4000 φωτογραφίες των 5 Megapixels! Η μηχανή έχει ενσωματωμένο GPS για να καταγράφει και την τοποθεσία που λήφθηκε η κάθε φωτογραφία!  Η εταιρεία πίσω από την Memoto προσφέρει έναντι μικρής αμοιβής και υπηρεσία cloud για να μπορούμε να αποθηκεύουμε τον τεράστιο όγκο των φωτογραφιών και να έχουμε πρόσβαση σε αυτές ανά πάσα στιγμή από οπουδήποτε θέλουμε!  Η νέα αυτή μηχανή αναμένεται να κοστίζει γύρω στα 199,00 δολάρια!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Autographer Kickstarter smartphone
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!