Microsoft Surface Book, το πρώτο laptop της Microsoft είναι ιδανικό για φωτογράφους


Microsoft Surface Book, το πρώτο laptop της Microsoft είναι ιδανικό για φωτογράφους

To νέο Microsoft Surface Book έχει οθόνη αφής 13″ με 267 ppi και σύμφωνα με την εταιρεία (αλλά και με ότι βλέπουμε εμείς) είναι το πιο δυνατό laptop σε αυτές τις ίντσες.

Το πληκτρολόγιο του Microsoft Surface Book είναι αποσπώμενο, ώστε η οθόνη να μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της ως tablet. Επιπλέον η οθόνη υποστηρίζει τις γραφίδες των tablet Surface της Microsoft, χαρακτηριστικό ιδανικό για επεξεργασία εικόνων.

Το πρώτο laptop της Microsoft δεν αστειεύεται καθώς έχει επεξεργαστή 6th gen Intel Core (i5 ή i7) με μνήμη ως 16GB GDDR5 RAM και σκληρό δίσκο 1TB. Πολύ σημαντικό για τους φωτογράφους είναι η κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GPU (στη πιο ακριβή έκδοση), αλλά και οι δύο θύρες USB 3.0 και η υποδοχή κάρτας μνήμης SD.

Πολύ σημαντική είναι και η αυτονομία του, καθώς στα χαρακτηριστικά του αναφέρεται ότι η μπαταρία του έχει διάρκεια 12 ωρών.

To Microsoft Surface Book θα είναι διαθέσιμο από τις 26 Οκτωβρίου, με τιμή στα 1.499 δολάρια (128GB/8GB Core i5, Intel HD) ως 2.699 δολάρια (512GB/16GB, Core i7, NVIDIA GPU).

Microsoft-Surface-Book-1

Microsoft-Surface-Book-2

Πως σας φαίνεται; Θα το αγοράζατε;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Microsoft Microsoft Surface Book

Πηγή:

Microsoft
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Αν είχα τα χρήματα μπορεί να το αγόραζα. Φαίνεται πραγματικά καλό μηχάνημα και σε λογική -για τις δυνατότητές του- τιμή αλλά σ’ αυτή την εποχή που έχουμε ξεχάσει πολύ φτηνότερα πράγματα απ’ αυτό δεν το συζητώ :-(

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!