Modular, αυτή είναι η αρθρωτή μηχανή που την φτιάχνεις μόνος σου


Modular, αυτή είναι η αρθρωτή μηχανή που την φτιάχνεις μόνος σου

Ο χρήστης μπορεί να κατασκευάσει μόνος του την μηχανή που θέλει, χρησιμοποιώντας κόντρα πλακέ των 3 χιλιοστών και διάφορα άλλα υλικά, όπως κομμάτια καθρέπτη.

Τα διάφορα κομμάτια που φτιάχνονται ξεχωριστά ενώνονται όπως τα LEGO και σταθεροποιούνται με πηλό ή μαύρη κολλητική ταινία, ενώ ο χρήστης μπορεί να φτιάξει και τους δικούς του φακούς.

Ο Mathijs van Oosterhoudt, ο οποίος βρίσκεται πίσω από το Focal Camera συμβουλεύει όσους αποφασίσουν να φτιάξουν την δική τους μηχανή, να διαβάσουν προσεκτικά τις οδηγίες του.

Αν λοιπόν πιάνουν τα χέρια σας και θέλετε να φτιάξετε την δική σας Modular μηχανή, μπορείτε να κατεβάσετε τις οδηγίες που θα βρείτε εδώ.

Modular-1

Modular

Modular-3

Modular-2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Focal Camera Modular

Πηγή:

Focal Camera
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!