Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, Διασταυρώσεις: Φωτογραφία και Βιβλίο


Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, Διασταυρώσεις: Φωτογραφία και Βιβλίο

Στο χώρο του Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί η πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση “Διασταυρώσεις: Φωτογραφία και Βιβλίο”.

Η είσοδος είναι Δωρεάν και η συζήτηση θα επικεντρωθεί στη σχέση της φωτογραφίας με την έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση.

Εκδήλωση λόγου στο Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης
«Διασταυρώσεις: Φωτογραφία και Βιβλίο»
Πέμπτη 19 Μαΐου 2016, 19:30

Το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016, στις 19:30, στην εκδήλωση λόγου με τίτλο «Διασταυρώσεις: Φωτογραφία και Βιβλίο».

© Chema Madoz, Χωρίς τίτλο, 1993 (από την έκδοση Chema Madoz, objetos 1990-1999, Museo National Centro de Arte Reina Sofia, 1999)
Στην εκδήλωση θα τεθούν προς συζήτηση θέματα όπως η σχέση της φωτογραφίας με την έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση, η διαφορετική προσέγγιση από επιμελητές εκθέσεων και εκδόσεων στο φωτογραφικό βιβλίο, οι λόγοι προτίμησης των φωτογράφων σε έναν από τους δύο τρόπους έκθεσης του έργου τους και ο τρόπος που ενδεχομένως αυτός επηρεάζει τη συγκρότηση του φωτογραφικού τους έργου.

Στη συζήτηση θα συμμετέχουν:
Ο φωτογράφος Πάρις Πετρίδης
Ο γραφίστας και φωτογράφος Σίμος Σαλτιέλ
Ο διευθυντής του Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης Ηρακλής Παπαϊωάννου.

Τη συζήτηση θα συντονίζει ο φωτογράφος και καθηγητής φωτογραφίας Μανώλης Σκούφιας.

Info
Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης
(Αποθήκη Α΄, 1ος όροφος, Λιμάνι Θεσσαλονίκης, τηλ.: 2310 566716)
Είσοδος ελεύθερη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!