My Home Photography Contest


My Home Photography Contest

Η ιστοσελίδα Picture compete διοργανώνει και φέτος το διαγωνισμό “My Home Photography Contest”, αναζητώντας τις εικόνες που περιγράφουν το σπίτι όπως το αντιλαμβάνεται ο κάθε φωτογράφος. Ένα διαμέρισμα, μια μονοκατοικία με κήπο ή χωρίς, ένα τροχόσπιτο ή ένα απλό δωμάτιο, ακόμα κι ένα παγκάκι μπορεί να αποτελεί το καταφύγιο που μας προστατεύει από τον έξω κόσμο.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε φωτογράφους άνω των 18 ετών απ’ όλο τον κόσμο και έχει συμμετοχή 10 δολάρια για τέσσερις φωτογραφίες. Τα βραβεία του είναι χρηματικά ποσά (200, 75 και 50 δολάρια για την πρώτη, δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα) και διαδικτυακή προβολή των φωτογραφιών. Μπορείτε να υποβάλλετε τη συμμετοχή σας εδώ, μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου.

Οι νικητές του διαγωνισμού για το 2012 ήταν:
Πρώτη Θέση: “Blue Suburbia”, K.B. Urghardt

my home 2012 to 1

Δεύτερη Θέση: “Kitchen”, Taber Szuluk

my home 2012 to 2

Τρίτη Θέση: “3 Chairs”, Stephen Sherman

my home 2012 to 3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!