MyGearVault: Μία εφαρμογή για να έχετε οργανωμένο τον εξοπλισμό σας


MyGearVault: Μία εφαρμογή για να έχετε οργανωμένο τον εξοπλισμό σας

Ο γνωστός μας Fro Knows Photo, Jared Polin, από τους πιο γνωστούς φωτογράφους – bloggers παρουσιάζει τη δωρεάν εφαρμογή MyGearVault.

H εφαρμογή MyGearVault για iOS απευθύνεται σε όσους φωτογράφους, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, θέλουν να έχουν συγκεντρώμενα στοιχεία για τον φωτογραφικό εξοπλισμό που έχουν στην κατοχή τους.

Ο φωτογράφος καταχωρεί μηχανές, φακούς και άλλο εξοπλισμό, με τον σειριακό αριθμό τους, φωτογραφία της απόδειξης αγοράς, ημερομηνία αγοράς και άλλα πολλά.

Επιπλέον ο φωτογράφος μπορεί να δημιουργήσει διάφορα “kit”, με άλλα λόγια να ομαδοποιήσει τον εξοπλισμό που χρησιμοποιεί ανάλογα με το project που αναλαμβάνει, π.χ. kit για φωτογράφιση γάμου, kit για φωτογραφία δρόμου, kit για λήψη video κτλ ώστε να έχει μία λίστα ελέγχου για να ελέγξει αν έχει πάρει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό μαζί του.

Ακόμα η εφαρμογή υπολογίζει την συνολική αξία του εξοπλισμού και επιτρέπει στον φωτογράφο, αν χάσει ή του κλέψουν κάποιο εξοπλισμό να το δηλώσει στην εφαρμογή, έτσι ώστε να ειδοποιηθεί αν κάποιος προσπαθήσει να περάσει τον συγκεκριμένο εξοπλισμό ως δικό του στην εφαρμογή, ενώ για τους φωτογράφους στις Η.Π.Α. υπάρχει και επιλογή ασφάλισης του εξοπλισμού τους.

Μπορείτε να βρείτε την νέα εφαρμογή MyGearVault.

MGV-2

MGV-1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

iOS Apps MyGearVault

Πηγή:

Fro Knows Photo
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!