Η NASA μας μαγεύει με εκπληκτικές εικόνες του διαστήματος για άλλη μία φορά


Η NASA μας μαγεύει με εκπληκτικές εικόνες του διαστήματος για άλλη μία φορά

Όπως έκανε και λίγο πριν την απονομή των φετινών Oscar, έτσι και τώρα λίγο πριν το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς ντοκιμαντέρ “Cosmos: A Spacetime Odyssey” (προβλήθηκε την Κυριακή που μας πέρασε) δημοσίευσε μοναδικές εικόνες από το διάστημα.

Η σειρά “Cosmos: A Personal Voyage”, των 13 επεισοδίων, θα μας ταξιδέψει στα θαύματα του σύμπαντος. Δέκα τηλεοπτικά δίκτυα ανάμεσα στα οποία τα Fox, National Geographic Channel, Nat Geo WILD, Fox Life προβάλλουν την σειρά την οποία προλογίζει ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. Obama.

Το “Cosmos: A Spacetime Odyssey” είναι στην ουσία της η συνέχεια της πολύ πετυχημένης σειράς ντοκιμαντέρ για το σύμπαν, “Cosmos: A Personal Voyage”, του 1980, με παρουσιαστή τον Carl Edward Sagan. Παρουσιαστής στη νέα επιστημονική σειρά είναι ο αστροφυσικός και συγγραφέας Neil deGrasse Tyson.

cosmos-1

cosmos-5

cosmos-7

cosmos-2

cosmos-3

cosmos-4

cosmos-8

cosmos-9

cosmos-10

Δείτε όλο το σετ με τις 42 συνολικά εικόνες εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

NASA Space Photography

Πηγή:

NASA
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!