Πως είναι να είσαι φωτογράφος για το National Geographic;


Πως είναι να είσαι φωτογράφος για το National Geographic;

Μερικές φορές η έμπνευση έρχεται ακούγοντας κάποιους φωτογράφους με μεγάλη εμπειρία.  Ο Joel Sartore μας περιγράφει τη ζωή του ως φωτογράφος του National Geographic. 

Μας μιλάει για το πως πρέπει να αποκτήσει άμεση επικοινωνία με τους ανθρώπους στα μέρη που επισκέπτεται, ώστε να του ανοιχτούν και να φωτογραφίσει τη ζωή τους.  Μας εξηγεί πως τα τελευταία 20 χρόνια δουλεύει το project με την ονομασία “Φωτογραφική Κιβωτός”, φωτογραφίζοντας όσα περισσότερα είδη ζώων μπορεί σε περιβάλλον studio.  Μέχρις στιγμής έχει φωτογραφίσει 2500 είδη ζώων και συνεχίζει.  Σκοπός του να κάνει τους ανθρώπους να ενδιαφερθούν για την σωτηρία όλων αυτών των ζώων, πολλά από τα οποία κινδυνεύουν με εξαφάνιση.

Ακούστε τον στο παρακάτω σύντομο video να μας μιλάει για την ζωή του ως φωτογράφος του National Geographic.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

National Geographic Photographer

Πηγή:

petapixel
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!