Στις Η.Π.Α. ψάχνουν τον επόμενο Ansel Adams και πληρώνουν πολλά


Στις Η.Π.Α. ψάχνουν τον επόμενο Ansel Adams και πληρώνουν πολλά

Η δουλειά είναι παρόμοια με τη δουλειά που έκανε ο Ansel Adams για την αμερικανική κυβέρνηση τη δεκαετία του 1940, καθώς ο φωτογράφος που θα προσληφθεί θα χρησιμοποιήσει μηχανές μεσαίου φορμά αλλά και ψηφιακά μέσα καταγραφής για να αναδείξει τις ομορφιές των εθνικών πάρκων των Η.Π.Α.

Μάλιστα ζητείται ως απαραίτητο ο φωτογράφος που θα κάνει αίτηση να γνωρίζει καλά το μεσαίο φορμά και τις αρχές της ασπρόμαυρης φωτογραφίας και φυσικά το πως να τραβάει με film ή ψηφιακές μηχανές.

Ο μισθός είναι αρκετά καλός, καθώς κυμαίνεται στα 100.000 δολάρια για ένα χρόνο, με την προϋπόθεση βεβαίως κάποιος να είναι Αμερικανός πολίτης.

Φυσικά ο φωτογράφος που θα αναλάβει το πολύ δύσκολο έργο θα πρέπει να μπορεί να ταξιδεύει συχνά, να αντέχει τις συνθήκες εργασίας στην ύπαιθρο, να μπορεί να κάνει εκτυπώσεις των εικόνων που θα δημιουργεί (δηλαδή να μπορεί να κάνει όσα αγαπάμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με τη φωτογραφία).

Οι υποψήφιοι έχουν μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου για να στείλουν την αίτηση τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!