Νέα αξεσουάρ για Flash από την Rogue


Νέα αξεσουάρ για Flash από την Rogue

Η ExpoImaging, εταιρεία διάθεσης αρκετών αξεσουάρ για φωτογραφικές εφαρμογές, όπως το Expodisk, δίνει την δυνατότητα στους επαγγελματίες του χώρου να χρησιμοποιήσουν ειδικά αξεσουάρ για να επιτύχουν καλύτερα αποτελέσματα.

Ένα από τα νεώτερα προϊόντα της, είναι το Rogue Master Kit, ένα πακέτο ειδικών αξεσουάρ και φίλτρων που δίνουν την δυνατότητα κατεύθυνσης του φωτός του flash, αλλαγής του χρώματος του και διάχυσης του. Το Master Kit περιλαμβάνει τα εξής:

1 x Rogue Large FlashBender Reflector
1 x Rogue Large Diffusion Panel
1 x Rogue Small FlashBender Reflector
1 x Rogue Bounce Card / Flag
1 x Rogue Universal Gel Kit
1 x Rogue 3-in-1 Honeycomb Grid
1 x Rogue Grid Gel Kit

Μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας προς περίπου 155,00€ εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!