Η νέα Nikon D5200 έχει αισθητήρα κατασκευασμένο από την Toshiba

Η ιστοσελίδα Chipworks αποσυναρμολόγησε την νέα Nikon D5200 και ανακάλυψε ότι ο αισθητήρας, στο νεώτερο DX μοντέλο της ιαπωνικής εταιρείας, είναι κατασκευασμένος από την Toshiba. Αυτό φυσικά είναι μία έκπληξη για όλους αφού η Nikon χρησιμοποιούσε μέχρι στιγμής αισθητήρες κατασκευασμένους είτε από την ίδια (Nikon D3200), είτε από την Sony (κυρίως σε Full Frame μοντέλα όπως η Nikon D600).

 

 

Η πολιτική της Toshiba να εισέλθει δυναμικότερα στον χώρο του imaging (είχαμε δει τις νέες CF κάρτες που παρουσίασε, τον νέο αισθητήρα 20 megapixels, 1/2.3″ και την νέα μικροσκοπική κάμερα για smartphones) είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και ίσως έχει θετικά αποτελέσματα για τον χώρο σε επίπεδα ανταγωνισμού και βελτίωσης των τεχνολογιών.

 

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!