Νέος φακός M.Zuiko Digital 17mm 1:1.8 Micro Four Thirds από την Olympus


Νέος φακός M.Zuiko Digital 17mm 1:1.8 Micro Four Thirds από την Olympus

Η Olympus ανακοίνωσε τον νέο της φακό για μηχανές Micro Four Thirds, τον M.Zuiko Digital 17mm (ισοδύναμο με 34mm σε 35mm φορμά) 1:1.8.  Ο νέος φακός για την σειρά PEN, εκτός του ότι είναι πολύ φωτεινός με 1.8 μέγιστο διάφραγμα, έχει νέο μηχανισμό αυτόματης εστίασης ιδανικό ακόμα και στο video και την ειδική επίστρωση Zero (Zuiko Extra-low Reflection Optical) για υψηλής ποιότητας απόδοση με ελάχιστες ανακλάσεις και χρωματικές παραμορφώσεις.

Είναι πολύ μικρός σε μέγεθος και φυσικά πολύ ελαφρύς.

Αναμένεται να είναι διαθέσιμος τον Δεκέμβριο με τιμή περίπου στα 500 με 550 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Micro Four Thirds
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!