LENSPIRE, νέα πλατφόρμα για φωτογράφους από τη ZEISS


LENSPIRE, νέα πλατφόρμα για φωτογράφους από τη ZEISS

Η νέα πλατφόρμα αποτελεί ένα νέο σημείο αναφοράς για τους φωτογράφους, όπου μπορούν να μάθουν και να ανταλλάξουν ιδέες.

“Με τη LENSPIRE, ακολουθούμε την εκπαιδευτική προσέγγιση και δίνουμε έμφαση στον επαγγελματικό διάλογο και την απευθείας επαφή μεταξύ των ειδικών της ZEISS και των χρηστών, αλλά και μεταξύ των χρηστών”, δήλωσε ο Nicole Balle, Marketing Manager της ZEISS στην Αμερική, συμπληρώνοντας “Θα δέχονται ενημερωμένες πληροφορίες για την χρήση των προϊόντων και θα μπορούν να συζητούν και ταυτόχρονα να εμπνέουν και να δίνουν κίνητρο ο ένας στον άλλο. Εστιάζουμε στο μότο “η φωτογραφία ως πάθος”.

Στην νέα πλατφόρμα θα υπάρχουν έξι διαφορετικές κατηγορίες: Photographic Genres, Spotlight, Ambassadors, Gear, Know-How και Live.

Ο Nicole Balle τόνισε “Είναι σημαντικό για εμάς όχι μόνο να εξηγήσουμε κάθε διαφορετική εφαρμογή, αλλά να παρουσιάσουμε τους πρεσβευτές μας (ambassadors) ως μέντορες και να βοηθήσουμε τους χρήστες να εκμεταλλευτούν την εξειδίκευση τους”.

Η LENSPIRE έχει στόχο να είναι μία πλατφόρμα που θα βελτιώνεται συνεχώς ώστε να φιλοξενεί ιδέες και να παρέχει έμπνευση στον χώρο της φωτογραφίας.

“Με τη LENSPIRE θέτουμε νέα standards και ερχόμαστε σε επαφή με τους εν δυνάμει πελάτες μας ως ίσοι. Θέλουμε να έχουμε ένα ανοιχτό διάλογο με τους χρήστες των προϊόντων μας”, δήλωσε η Dr. Simone Zaha, Senior Director, Marketing & Communications στο Consumer Optics group της ZEISS.

Επισκεφτείτε τη νέα πλατφόρμα της ZEISS, LENSPIRE, εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

LENSPIRE Zeiss

Πηγή:

ZEISS
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!