Δείτε πως θα μοιάζουν οι νέες Sony Full Frame mirrorless μηχανές


Δείτε πως θα μοιάζουν οι νέες  Sony Full Frame mirrorless μηχανές

Η μεγάλη ημέρα για τη Sony πλησιάζει, και η πρώτες Full Frame mirrorless μηχανές της είναι έτοιμες να μας αποκαλυφθούν.

Η ιστοσελίδα SonyAlphaRumors μας παρουσίασε ένα σκίτσο, το οποίο μας δίνει μία ιδέα για το σχέδιο των δύο νέων Sony Full Frame μηχανών. Το οφθαλμοσκόπιο των δύο μηχανών θα βρίσκεται στο κέντρο, όπως γίνεται στην Olympus OMD E-M1, με σκοπό να κρατηθεί το μέγεθος τους σε μικρές διαστάσεις.

Οι δύο Full Frame mirrorless μηχανές της Sony θα ονομάζονται “A7” και “A7r“, με την A7 να έχει αισθητήρα 24 megapixels και την A7r αισθητήρα 36 megapixels. Οι αισθητήρες θα παρουσιαστούν πρώτη φορά, ενώ η Α7 θα είναι εξοπλισμένη με AA φίλτρο σε αντίθεση με την A7r, στην οποία το AA φίλτρο θα απουσιάζει. Επιπλέον διαφορά είναι ότι η A7 θα έχει μεγαλύτερη ταχύτητα λήψης από την A7r (καρέ το δευτερόλεπτο). Φαίνεται λοιπόν ότι η A7 θα είναι μία μηχανή περισσότερο κατάλληλη για φωτογράφιση sport, φύσης και καταγραφή video, ενώ η A7r θα είναι ιδανική για φωτογράφιση υψηλής ανάλυσης, όπως για παράδειγμα τοπίου.

Ακόμα οι δύο μηχανές θα έχουν νέο γρήγορο σύστημα αυτόματης εστίασης, WiFi και NFC, οθόνες που θα παίρνουν κλίσεις και αδιάβροχα σώματα.

Η Sony A7 αναμένεται να κοστίζει κοντά στα 2000 ευρώ και η Sony A7r γύρω στα 2300 με 2400 ευρώ.

Ταυτόχρονα η Sony σε συνεργασία και με τη Zeiss θα ανακοινώσει τους εξής νέους αδιάβροχους φακούς, κατάλληλους για τις νέες Full Frame μηχανές:
– Zeiss FE 24-70mm f/4.0 OSS
– Sony G 28-70mm f/3.5-5.6
– Zeiss FE 35mm f/2.8
– Zeiss FE 55mm f/1.8
– Zeiss FE 70-200mm f/4.0 OSS

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και την επίσημη πρόσκληση της Sony για το μεγάλο event στο οποίο θα παρουσιάσει το νέο Full Frame E-mount σύστημα της:

invitaiton sony

Μείνετε συντονισμένοι στο pttl.gr, γιατί τις επόμενες ημέρες θα έχουμε πολλές περισσότερες πληροφορίες σχετικά.

Σας αρέσει ο σχεδιασμός των νέων FF Ε-mount μηχανών της Sony

  • Ναι (61%, 23 Votes)
  • Όχι (39%, 15 Votes)

Ψήφισαν συνολικά: 38

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

SonyAlphaRumors
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!