The same but different διαγωνισμός φωτογραφίας από το NYC4PA


The same but different διαγωνισμός φωτογραφίας από το  NYC4PA

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δημιουργήσουν ένα ζευγάρι φωτογραφιών οι οποίες θα παρουσιαστούν ως δίπτυχο. Θα πρέπει να είναι δύο εικόνες οι οποίες έχουν κάτι κοινό αλλά παρ’ όλα αυτά η καθεμία διατηρεί τη μοναδικότητά της. Μπορεί να είναι δύο διαφορετικά πορτραίτα του ίδιου προσώπου, ή μια τοποθεσία φωτογραφημένη σε διαφορετική ώρα ή εποχή, ή ακόμα και η ίδια φωτογραφία με διαφορετική επεξεργασία όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα.

Τους νικητές του διαγωνισμού “The same but different” θα επιλέξει ο Darren Ching ιδιοκτήτης της Klompching Gallery και καλλιτεχνικός διευθυντής του περιοδικού Photo District News (PDN). Η Klompching Gallery που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, ιδρύθηκε το 2007 και ασχολείται με την έκθεση και πώληση φωτογραφικών έργων σύγχρονης τέχνης. Οι νικητές θα δουν τις φωτογραφίες τους δημοσιευμένες στην on-line γκαλερί του NYC4PA.

Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει 1.500 δολάρια ενώ η φωτογραφία του θα φιλοξενηθεί στην κεντρική σελίδα του NYC4PA. Στις τρεις πρώτες θέσεις θα βρεθούν 9 ακόμη φωτογράφοι (από 3 σε κάθε θέση), οι οποίοι θα κερδίσουν 500, 450 και 300 δολάρια για την πρώτη, δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Οι φωτογραφίες 40 επιπλέον φιναλίστ θα συμπεριληφθούν στην on-line γκαλερί του NYC4PA.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες φωτογράφους ανεξάρτητα από το μέσο, το στυλ και την τεχνοτροπία που χρησιμοποιούν. Οι πειραματισμοί είναι επιθυμητοί και ευπρόσδεκτοι. Η συμμετοχή κοστίζει 35 δολάρια για τα πρώτα 3 δίπτυχα φωτογραφιών και 10 δολάρια για κάθε επιπλέον συμμετοχή. Μπορείτε να πάρετε μέρος με όσα δίπτυχα θέλετε μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου τα μεσάνυχτα, ώρα Ειρηνικού (δηλαδή 2 Φεβρουαρίου στις 10:00 πμ, ώρα Αθήνας).

Δείτε τους όρους συμμετοχής και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!