Το μουσείο MET της Νέας Υόρκης διαθέτει 400.000 εικόνες δωρεάν σε όλους


Το μουσείο MET της Νέας Υόρκης διαθέτει 400.000 εικόνες δωρεάν σε όλους

Όπως δήλωσε ο Thomas P. Campbel, διευθυντής και CEO του μουσείου, οποιοσδήποτε μπορεί να κατεβάσει κάποια από τις 400.000 εικόνες που υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Μουσείου, αρκεί να τις χρησιμοποιήσει για εμπορική χρήση.

Από αυτές τις εικόνες οι 34.866 είναι φωτογραφίες, μεταξύ των οποίων μερικές του Henry Fox Talbot αλλά και άλλων πρωτοπόρων στην ιστορία της φωτογραφίας.

Ο αριθμός των εικόνων θα συνεχίσει να αυξάνεται αφού θα προστίθενται καθημερινά και άλλες.

Όλες οι εικόνες που θα είναι διαθέσιμες δωρεάν για κατέβασμα θα έχουν την ένδειξη OASC (Open Access for Scholarly Content).

Περιηγηθείτε στην συλλογή των 393.792 εικόνων του MET εδώ.
Τις 34.886 φωτογραφίες της συλλογής θα βρείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

MET

Πηγή:

MET
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!