Nico360, αυτή είναι η μικρότερη κάμερα στον κόσμο για λήψεις 360 μοιρών


Nico360, αυτή είναι η μικρότερη κάμερα στον κόσμο για λήψεις 360 μοιρών

Μέσω της πλατφόρμας Indiegogo αναζητά χρηματοδότηση η μικρότερη κάμερα για λήψεις 360 μοιρών.

Η Nico360 έχει διαστάσεις 46×46 χιλιοστά και ζυγίζει 96 γραμμάρια.

Διαθέτει αισθητήρα 32 megapixels και είναι εξοπλισμένη με δύο φακούς, ένα μπροστά και ένα πίσω. Καταγράφει φωτογραφίες 25 megapixels (έχει λήψεις κατά ρυπάς) και video σε ανάλυση 1440p. Φωτογραφίες και video 360 μοιρών συνθέτονται μέσα στην κάμερα, ενώ μπορούν να προβληθούν σε οποιοδήποτε VR headset. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει την εγγραφή σε τέσσερις λειτουργίες: Flat Mode, Sphere Mode, Planet Mode και VR Mode, ενώ υπάρχει και λειτουργία Time Lapse (2-60 δευτερόλεπτα).

Nico360

Η νέα μικροσκοπική κάμερα έχει σταθεροποιητή και στερεοφωνικό μικρόφωνο (εγγραφή σε AAC audio at 48KHz, 128Kbit/s). Διαθέτει WiFi και Bluetooth για σύνδεση σε συσκευές με Android και iOS και εκτός των άλλων προσφέρει τη δυνατότητα για live streaming. Επιπλέον έχει υποδοχή για τοποθέτηση σε τριπόδι και ενσωματωμένη μνήμη 32GB, ενώ το σώμα της είναι αδιάβροχο.

Αυτή τη στιγμή μπορείτε να προπαραγγείλετε τη Nico360 στην τιμή των 139 δολαρίων (η επίσημη λιανική τιμή θα είναι 199 δολάρια) από την Indiegogo.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Nico360
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!