Η Nikon παρουσιάζει τους νέους ιμάντες Quick-Draw Strap και Quick-Draw Strap S


Η Nikon παρουσιάζει τους νέους ιμάντες Quick-Draw Strap και Quick-Draw Strap S

Δύο νέους ιμάντες για χρήση με φωτογραφικές μηχανές παρουσίασε σήμερα η Nikon. Πρόκειται για τους Quick-Draw Strap και Quick-Draw Strap S.

Οι δύο ιμάντες σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με την αμερικανική εταιρεία BlackRapid, εταιρεία κατασκευής φωτογραφικών αξεσουάρ ανάμεσα στα οποία και ιμάντες. Βασίζονται στον αντίστοιχο ιμάντα που επινόησε ο ιδρυτής της BlackRapid, Ron Henry.

Οι νέοι ιμάντες επιτρέπουν στις φωτογραφικές μηχανές στις οποίες προσαρμόζονται να κρέμονται στο πλάι του σώματος του φωτογράφου και χιαστή, για πιο άμεση και γρήγορη χρήση της μηχανής, ενώ ταυτόχρονα κατανέμουν το βάρος έτσι ώστε να μην κουράζουν.

Ο Quick-Draw Strap (AN-SBR2) έχει μεγάλο μαξιλάρι ώμου και είναι κατάλληλος για χρήση με DSLR ενώ ο ιμάντας Quick-Draw Strap S (AN-SBR3) έχει μικρότερο μαξιλάρι ώμου και είναι κατάλληλος για mirrorless ή compact μηχανές.

Τιμή και διαθεσιμότητα δεν ανακοινώθηκαν.

Nikon Quick-Draw Strap

Nikon Quick-Draw Strap

Nikon Quick-Draw Strap S

Nikon Quick-Draw Strap S

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Nikon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!