Η Nikon λέει ότι περισσότερες Nikon D750 παρουσιάζουν πρόβλημα


Η Nikon λέει ότι περισσότερες Nikon D750 παρουσιάζουν πρόβλημα

Συνέχεια στα προβλήματα της Nikon με την FF μηχανή της Nikon D750 και των προβλημάτων στο κλείστρο.

Η ιαπωνική εταιρεία με ανακοίνωση της τον Ιούλιο του 2015 ζητούσε από όσους είχαν αγοράσει μία Nikon D750 που είχε κατασκευαστεί από τον Οκτώβριο μέχρι τον Νοέμβριο του 2014, να ελέγξουν το σειριακό αριθμό της μηχανής τους και να αναζητήσουν βοήθεια μέσω του επίσημου Service, αν αυτό περιλαμβάνονταν στην λίστα των προβληματικών μηχανών.

Αργότερα, τον Μάρτιο του 2016, μία νέα ανακοίνωση επέκτεινε τις μηχανές που επηρεάζοταν από το πρόβλημα και ανάμεσα σε όσες είχαν κατασκευαστεί από τον Δεκέμβριο του 2014 μέχρι και τον Ιούνιο του 2015.

Τώρα η Nikon ανανεώνοντας τις πληροφορίες της τελευταίας ανακοίνωσης (12 Ιουλίου 2017) αναφέρει ότι από το πρόβλημα στο κλείστρο μπορεί να επηρεάζονται και μηχανές που κατασκευάστηκαν από τον Ιούλιο του 2014 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2014 και από τον Ιούλιο του 2015 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2016.

Η ανακοίνωση προς το παρόν υπάρχει μόνο στην ιστοσελίδα της Nikon στις Η.Π.Α. και δεν έχει αναρτηθεί στις ιστοσελίδες της Ευρώπης.

Για να δείτε αν η μηχανή σας επηρεάζεται από τα νέα δεδομένα θα πρέπει να ελέγξετε το σειριακό της εδώ και να ζητήσετε βοήθεια από το service της Nikon.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

DSLRs Nikon Nikon D750 Nikon DSLRs
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

4 σχόλια

  • #
    1

    Ποιο ακριβως ειναι το προβλημα με το κλειστρο, τι παρουσιαζει δηλαδη. Στο τεστ που εκανα μου λεει πως ειναι δυστηχως μεσα σε αυτα τα μοντελα αλλα εγω στην μηχανη δεν εχω δει καποια δυσλειτουργια.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!