Έρχεται η πρώτη Full Frame mirrorless μηχανή της Nikon;


Έρχεται η πρώτη Full Frame mirrorless μηχανή της Nikon;

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα NikonRumors η ιαπωνική εταιρεία θα ανακοινώσει την μηχανή τέλη 2015 με αρχές 2016.

Η πρώτη μηχανή της σειράς 1 με Full Frame αισθητήρα θα έχει παρόμοιο μέγεθος με την Olympus OM-D E-M1, δεν θα έχει οφθαλμοσκόπιο, ενώ θα διαθέτει F mount.

Την φήμη ίσως επιβεβαιώνει πατέντα που η Nikon κατέθεσε τον Δεκέμβριο του 2014 για ένα φακό για mirrorless μηχανές με εύρος εστιακού μήκους 28-80mm.

Πρόκειται φυσικά για μία πολύ σημαντική φήμη που μένει να δούμε αν θα επαληθευτεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!