Την Nikon L25 κερδίζει ….


Την Nikon L25 κερδίζει ….

  Μεγάλη Νικήτρια είναι η Μαρία, με το σχόλιο νο 316 “ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕς” (έχει ειδοποιηθεί με e-mail).  Συγχαρητήρια Μαρία! Σου ευχόμαστε το 2013 να είναι η χρονιά σου και στην ζωή σου να κερδίζεις πάντα ότι επιθυμείς!

Οι κοπέλες του PTTL φαίνεται ότι κερδίζουν τα μεγάλα δώρα μέχρις στιγμής αφού και την τσάντα προσφορά της Μανιός την κέρδισε κοπέλα.

Θέλουμε για αρχή να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της εταιρείας Δαμκαλίδης που τις δύσκολες εποχές που περνάμε βρέθηκαν κοντά στο φωτογραφικό κοινό της χώρας μας με την προσφορά της L25.  Είναι πολύ σημαντικό για τους λάτρεις της φωτογραφίας να βλέπουν ότι οι μεγάλες εταιρείες του χώρου είναι κοντά τους με τέτοιου είδους ενέργειες.  Στη συνέχεια να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για την μαζικότερη συμμετοχή σε κλήρωση του PTTL.  Να είστε σίγουροι ότι θα ακολουθήσουν και άλλες κληρώσεις.

Η ομάδα του PTTL σας εύχεται ένα όμορφο και δημιουργικό 2013, γεμάτο υγεία και ευτυχία για όλους.

Η ομάδα του PTTL

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Nikon L25
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!