Αυξήθηκαν οι τιμές στους φακούς της Nikon κατά 15-25%


Αυξήθηκαν οι τιμές στους φακούς της Nikon κατά 15-25%

Δυστυχώς η φήμη που είχε κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2015 επιβεβαιώθηκε και πλέον όποιος θελήσει να αγοράσει κάποιο φακό της Nikon (ή κάποιο speedlight flash) θα πρέπει να βάλει πιο βαθιά το χέρι στου στην τσέπη.

Η αύξηση των τιμών στη χώρα μας κυμαίνεται μεταξύ 15% και 25% ανάλογα με τον φακό, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη αιτιολόγηση της όλης κίνησης από την ιαπωνική εταιρεία.

Οι πηγές του pttlgr αναφέρουν ότι η αύξηση αυτή δεν έγινε μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Lenses Nikon Nikon Lenses
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

3 σχόλια

  • #
    1

    Με ποια λογική δεν καταλαβαινω

  • #
    1

    Δεν πειραζει. Μπορω τωρα να εχω μια ακομη δικαιολογια για να αλλαξω στρατοπαιδο…

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!