Nikon Master Craftspersons, αυτοί είναι οι καλύτεροι τεχνικοί της Nikon


Nikon Master Craftspersons, αυτοί είναι οι καλύτεροι τεχνικοί της Nikon

Ο τίτλος Nikon Master Craftsperson δίνεται μόνο στους καλύτερους τεχνικούς της Nikon, οι οποίοι μέσα στα χρόνια της εργασίας τους για την ιαπωνική εταιρεία έχουν επιδείξει μοναδικές ικανότητες.

Ο τίτλος Nikon Master Craftsperson δεν είναι πολύ εύκολο να αποκτηθεί μιας και αυτοί που τον κατέχουν αποτελούν τα πρότυπα της επόμενης γενιάς τεχνικών που θα εργαστούν για την Nikon. Το ειδικό συμβούλιο Nikon Master Craftspersons Council αποδίδει τον τίτλο σε υπαλλήλους που έχουν πετύχει την μεγαλύτερη βαθμολογία σε πρακτικές εξετάσεις και έχουν εξαιρετικές ικανότητες στον χειρισμό μηχανημάτων και στην κατασκευή των προϊόντων της Nikon.

H Nikon δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην εκπαίδευση και εξέλιξη των τεχνικών της και ο τίτλος Nikon Master Craftsperson έχει τεράστια σημασία, τόσο μεγάλη ώστε η εταιρεία να έχει αφιερώσει ειδική dedicated ιστοσελίδα στους κατόχους του (μπορείτε να την βρείτε εδώ).

Παρακολουθήστε το video της Nikon που μιλάει για την κληρονομιά των Nikon Master Craftspersons εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Nikon Nikon Master Craftsperson

Πηγή:

NikonRumors
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!