Διαγωνισμός Photomicrography του Small World από την Nikon με έπαθλα 10.000$


Διαγωνισμός Photomicrography του Small World από την Nikon με έπαθλα 10.000$

Πολλοί ίσως θυμάστε τον διαγωνισμό της Nikon, Photomicrography, που αφορά φωτογραφίες και video που έχουν δημιουργηθεί με την βοήθεια μικροσκοπίου.  Το 2012, όπως είχαμε δει εδώ, νικητές ήταν οι οι Dr Jennifer Peters και Dr Michael Taylor του ερευνητικού Νοσοκομείου παίδων St. Jude, στο Μέμφις των Η.Π.Α. για την εικόνα που δείχνει τον σχηματισμό του αιματοεγκεφαλικού φραγμού ενός ζωντανού εμβρύου του είδους ψαριού ζέβρα.

Η Nikon καλεί λοιπόν τους απανταχού λάτρες του μικρόκοσμου που είναι ορατός μόνο μέσα από μικροσκόπιο να ετοιμάσουν τις συμμετοχές τους για το 2013.  Ο διεθνής διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε άτομα άνω των 18 ετών, οι εικόνες/video πρέπει να δημιουργηθούν με την βοήθεια μικροσκοπίου (αποκλείονται τα ηλεκτρονικά) και η τελική ημερομηνία ψηφιακής αποστολής των αρχείων είναι η 30η Απριλίου.

Τα έπαθλα που θα δοθούν είναι συνολικής αξίας περίπου 10.000 δολαρίων Η.Π.Α. και θα είναι με την μορφή επιταγής για την αγορά προϊόντων της Nikon.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 15 Αυγούστου.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photomicrography
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!