Έρχονται αυξήσεις στις τιμές της Nikon;


Έρχονται αυξήσεις στις τιμές της Nikon;

Η ιστοσελίδα NikonRumors αναφέρει σε άρθρο της ότι από το 2017 θα δούμε αυξήσεις σε μηχανές και φακούς της Nikon.

Σύμφωνα με χαρτί που δημοσίευσε σε άρθρο της και είναι γραμμένο στα γερμανικά, οι αυξήσεις αυτές αναμένεται να γίνουν στην Ευρώπη από την 1η Φεβρουαρίου του 2017.

Από το χαρτί βλέπουμε ότι οι μηχανές που θα επηρεαστούν είναι οι περισσότερες ημι-επαγγελματικές και επαγγελματικές μηχανές της Nikon, μερικές compact και mirrorless και μερικοί φακοί.

Τα τελευταία χρόνια όσες φορές το συγκεκριμένο site ανέφερε αυξήσεις στις τιμές των Nikon προϊόντων έπεσε μέσα. Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί και αυτή τη φορά.

Μετά και τις φήμες για την αύξηση των προϊόντων της Sigma στις αρχές του 2017, φαίνεται ότι οι περισσότερες φωτογραφικές εταιρείες προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις απώλειες τους με την αύξηση τιμών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Nikon

Πηγή:

NikonRumors
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!