Η Nikon Η.Π.Α. πουλάει online ανταλλακτικά μηχανών απευθείας στους καταναλωτές


Η Nikon Η.Π.Α. πουλάει online ανταλλακτικά μηχανών απευθείας στους καταναλωτές

Εδώ και περίπου ένα χρόνο η Nikon Η.Π.Α. έχει σταματήσει να προμηθεύει ανεξάρτητα service με τα ανταλλακτικά των μηχανών της.  Αυτό σήμαινε ότι όποιος θέλει να επισκευάσει την μηχανή του στις Η.Π.Α., θα πρέπει να απευθυνθεί σε κάποιο εξουσιοδοτημένο service της εταιρείας.

Το τμήμα της ιαπωνικής εταιρείας, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αποφάσισε να πουλάει μερικά ανταλλακτικά των μηχανών της απευθείας στους καταναλωτές μέσω του online καταστήματος της.  Βέβαια δεν είναι πολλά αυτά που μπορούν να βρουν οι Αμερικανοί χρήστες της Nikon, αλλά σίγουρα το να αγοράσει κάποιος online ένα καπάκι της θήκης της μπαταρίας που του έχει σπάσει είναι ένα πλεονέκτημα. Φυσικά δεν πρόκειται ποτέ να δούμε ανταλλακτικά για το εσωτερικό σύστημα των μηχανών προς πώληση στο ευρύ κοινό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!