Η Nikon ανακοίνωσε ότι θα αντικαταστήσει τις προβληματικές Nikon D600


Η Nikon ανακοίνωσε ότι θα αντικαταστήσει τις προβληματικές Nikon D600

Η ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην παγκόσμια ιστοσελίδα της εταιρείας αναφέρει ότι η εταιρεία ζητάει ειλικρινά συγνώμη από τους χρήστες των Nikon D600 που έχουν ταλαιπωρηθεί από τις μηχανές που παρουσίασαν πρόβλημα.

Επιπλέον αναφέρει ότι η Nikon μέσω των εξουσιοδοτημένων service της ήδη προχωράει στην αλλαγή μερών του κλείστρου και όσων εξαρτημάτων χρειάζεται ώστε οι μηχανές να λειτουργήσουν κανονικά. Η είδηση είναι ότι σε αυτήν την ανακοίνωση η ιαπωνική εταιρεία αναφέρει ρητά ότι σε περίπτωση που και μετά τις παραπάνω ενέργειες η μηχανή εξακολουθεί να έχει πρόβλημα, επόμενο βήμα είναι η αντικατάσταση της από μία νέα Nikon D600 ή ένα μοντέλο του επιπέδου της (μάλλον Nikon D610).

Ποιες είναι οι σκέψεις σας; Ικανοποιήστε από την κίνηση της Nikon ή πιστεύετε ότι άργησε πολύ;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

DSLRs Nikon nikon d600 Nikon DSLRs

Πηγή:

Nikon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!