Δείτε το νέο σύστημα απομακρυσμένου ελέγχου flash, Nissin Commander Air 1


Δείτε το νέο σύστημα απομακρυσμένου ελέγχου flash, Nissin Commander Air 1

Η Nissin, εκτός του νέου ασύρματου flash της, παρουσίασε και το νέο της σύστημα απομακρυσμένου ελέγχου flash με ραδιοσυχνότητες, Nissin Commander Air 1.

Το Nissin Commander Air System (NAS) έχει εμβέλεια 30 μέτρων και μπορεί να ελέγξει μέχρι τρεις ομάδες flashes Nissin Di700A (κάθε μία μπορεί να αποτελείται μέχρι 21 flashes).

To NAS επιτρέπει τον TTL (συν-πλην 2 stops) ή manual έλεγχο των flashes. Λειτουργεί με 2 μπαταρίες ΑΑΑ, ζυγίζει μόλις 55 γραμμάρια και έχει διαστάσεις 6.5 x 6 x 5.5 εκατοστά (MxΠxY).

Το Nissin Commander Air 1 αναμένεται να είναι διαθέσιμο για Canon και Nikon μέσα στον μήνα και για Sony το καλοκαίρι. Η τιμή πώλησης του θα είναι στα 75 δολάρια, ενώ θα υπάρχει και ειδικό κιτ με το flash Nissin Di700A, στην τιμή των 258 δολαρίων.

Τον χειμώνα του 2015 η ιαπωνική εταιρεία θα παρουσιάσει και ειδική μονάδα απομακρυσμένου ελέγχου για τα flash της που δεν είναι συμβατά με το νέο σύστημα NAS.

Nissin Commander Air 1-3
Nissin Commander Air 1-2
Nissin Commander Air 1

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα της Nissin.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Nissin
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    Μεγάλο λάθος κατα την γνώμη μου να κυκλοφορήσει commander που ουσιαστικά λειτουργεί με 1 μοντελο φλας. Θα έπρεπε να κυκλοφορήσουν και το receiver για τα non sas ready φλας.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!