Ο μήνας Οκτώβριος στο PTTL


Ο μήνας Οκτώβριος στο PTTL

Ο μήνας Οκτώβριος ήταν συναρπαστικός για όλους εμάς εδώ στο PTTL, καταγράφοντας την κατακόρυφη αύξηση ημερησίων επισκέψεων από το φωτογραφικό κοινό της χώρας μας.  Συνέβησαν πράγματα φοβερά για τον λίγο καιρό που το PTTL σας ενημερώνει για τα φωτογραφικά δρώμενα σε όλο τον κόσμο.

Ας αρχίσουμε από την μεγάλη μας κλήρωση, η οποία ξεκίνησε στις 15 Οκτωβρίου και έληξε στις 31, με τυχερή την Αλέκα από Αθήνα.  Η τσάντα της KATA, προσφορά της εταιρείας Μανιός, ήταν ότι καλύτερο για να ξεκινήσουμε δυναμικά τις κληρώσεις μας που ελπίζουμε να πληθύνουν τους επόμενους μήνες.

Η επαφή που είχαμε με το Techblog, το μεγαλύτερο τεχνολογικό blog της χώρας μας, προχώρησε σε μία πιο στενή συνεργασία, με σκοπό την βελτίωση του περιεχομένου μας και ευελπιστούμε στο μέλλον να δείτε καταπληκτικά πράγματα.

Όσο αφορά τα αγαπημένα σας άρθρα και αυτά που διαβάσατε περισσότερο έχουμε την πρώτη πεντάδα (εξαιρείται η σελίδα του διαγωνισμού που είναι αυτονόητο ότι ήταν νο1 σε επισκεψιμότητα) :
1.  Η GoPro Hero 3 είναι εδώ!
2.  Δύο ημέρες παρέα με την X-PRO 1 της Fujifilm στη Θεσσαλονίκη!
3.  H Πάτρα συμμετείχε στο Worldwide Photowalk 2012 του Scott Kelby με μεγάλη επιτυχία!
4.  Και η Αθήνα δήλωσε παρών στο Worldwide Photowalk 2012 του Scott Kelby!
5.  Ο Άρης Μεσσήνης κέρδισε το 19ο διαγωνισμό Bayeux-Calvados!

Συνεχίζουμε δυναμικά και σας ευχαριστούμε όλους για την προτίμηση σας στην ενημέρωση σας σε ότι έχει να κάνει με την φωτογραφία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!