Το ΜΙΕΤ αλλάζει ωράριο λειτουργίας


Το ΜΙΕΤ αλλάζει ωράριο λειτουργίας

Το ίδρυμα ξεκίνησε την εφαρμογή του θερινού ωραρίου, ενώ ο αριθμός των επόμενων προγραμματισμένων ξεναγήσεων είναι περιορισμένος και θα χρειαστεί να εξασφαλίσετε τη θέση σας εγκαίρως. Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

Αγαπητοί φίλοι του ΜΙΕΤ

Σας ενημερώνουμε πως οι εκθέσεις «Μακεδονία: Χαρτογραφία και Ιστορία» και «Η Παλαιότερη Φωτογραφία της Θεσσαλονίκης» λήγουν στις 13 Ιουλίου 2014 και δε θα δοθεί παράταση.

Λόγω εφαρμογής του θερινού ωραρίου, το Πολιτιστικό Κέντρο του ΜΙΕΤ θα παραμείνει κλειστό Σάββατο και Κυριακή και θα λειτουργεί πλέον ως εξής:
Δευτέρα & Τρίτη: 14:00-21:00
Τετάρτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 09:00-16:00

Έχουν προγραμματιστεί λίγες τελευταίες ξεναγήσεις με τον Γιάννη Επαμεινώνδα, για τις οποίες παρακαλούμε να κάνετε κράτηση στο 2310 295171 κατά τις ώρες γραφείου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

MIET
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!