Η olloclip παρουσιάζει τη θήκη olloCase για iPhone 6 και iPhone 6 Plus


Η olloclip παρουσιάζει τη θήκη olloCase για iPhone 6 και iPhone 6 Plus

Η θήκη olloCase είναι μια λεπτή προστατευτική θήκη για τις συσκευές iPhone 6 και iPhone 6 Plus που προσφέρει πλήρη συνεργασία με το σύστημα φακών της olloclip. Αυτό σημαίνει ότι ο κάτοχος της συσκευής μπορεί να εφαρμόσει κάποιο φακό της olloclip χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσει τη θήκη.

Για το καλύτερο πιάσιμο του iPhone, έχουν προστεθεί ελαστικά bumpers στα πλαϊνά της θήκης, καθώς και αντιχαρακτική πλάτη για επιπλέον προστασία. Επίσης η θήκη έχει ανυψωμένα bezels, για την αποφυγή επαφής της οθόνης του iPhone με επίπεδες επιφάνειες.

Η θήκη για το iPhone 6 έχει διαστάσεις 141.65×70.8×10 χιλιοστά και βάρος 20 γραμμάρια, ενώ για το iPhone 6 Plus έχει διαστάσεις 161.05×81.59×9.8 χιλιοστά και βάρος 30 γραμμάρια.

Η olloCase είναι ημιδιαφανής, διατίθεται σε μαύρο και φιμέ και είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία στην τιμή των 30 ευρώ.

ollocase-4

ollocase-2

ollocase-3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Apple iPhone 6 olloCase Olloclip

Πηγή:

olloclip
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!