To σκάνδαλο της Olympus έρχεται σε τηλεοπτική παραγωγή


To σκάνδαλο της Olympus έρχεται σε τηλεοπτική παραγωγή

Πάνε αρκετά χρόνια από το οικονομικό σκάνδαλο που προκάλεσε τεράστια προβλήματα στην Olympus, κατά το οποίο η εταιρεία ζημιώθηκε ηθικά και η μετοχή της έκανε βουτιά.

Το μεγάλο σκάνδαλο που αποκάλυψε ο τότε CEO της εταιρείας Michael Woodford έγινε βιβλίο (Exposure: Inside the Olympus Scandal: How I Went from CEO to Whistleblower) και σύντομα θα αποτελέσει και το θέμα τηλεοπτικής παραγωγής της εταιρείας Tenafly.

Στο επίκεντρο θα είναι ο Woodford ο οποίος αποκάλυψε ότι υπήρχε συγκάλυψη των οικονομικών προβλημάτων της ιαπωνική εταιρείας, μέσω “μαγειρέματος” των οικονομικών της στοιχείων και ο οποίος θα διηγηθεί την ιστορία από την αρχή.

Ο Woodford, ο πρώτος μη Ιάπωνας CEO της Olympus, απολύθηκε όταν προσπάθησε να ερευνήσει το θέμα εσωτερικά της εταιρείας. Μετά την απόλυση του επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου οι αρχές των προειδοποίησαν ότι η ζωή του μπορεί να κινδυνεύει λόγω των αποκαλύψεων του. H υπόθεση έληξε με καταδίκη των εμπλεκομένων στελεχών.

Η νέα τηλεοπτική παραγωγή αναμένεται να προβληθεί μέσω Amazon και Netflix.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Petapixel
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!