Η GoPro ανακοίνωσε τη νέα της κάμερα GoPro HERO+ LCD με οθόνη αφής

Το νέο μοντέλο ονομάζεται GoPro HERO+ LCD και ανήκει στην entry-level σειρά της εταιρείας. Όπως και η πρώτη κάμερα HERO, είναι κατασκευασμένη απευθείας μέσα σε υποβρύχια θήκη και είναι αδιάβροχη μέχρι και 40 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Μπορεί να τραβήξει βίντεο 1080p/60fps και φωτογραφίες ανάλυσης 8 megapixels, που την κάνει βελτιωμένη σε σχέση με την HERO, η οποία τραβάει βίντεο 1080p/30fps και φωτογραφίες ανάλυσης 5 megapixels.

Στο πίσω μέρος υπάρχει LCD οθόνη αφής, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το σύστημα HiLight Tagging της GoPro ή να χρησιμοποιηθεί για το μοντάζ των βίντεο μέσα από την ίδια την κάμερα.

Η GoPro HERO+ LCD έχει ενσωματωμένο Wi-Fi και Bluetooth που προσφέρουν σύνδεση με smartphone ή tablet, σταθερό ευρυγώνιο φακό με διάφραγμα f2.8, burst mode και time-lapse ενώ έχει και υποδοχή κάρτας microSD μέχρι 64 GB.

Θα είναι διαθέσιμη από τις 12 Ιουλίου 2015 με τιμή 300 δολάρια.

GOPRO HERO+LCD-3

GOPRO HERO+LCD-2

pttlgr team

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!