On1 Perfect Browse 9.5, ΔΩΡΕΑΝ για όλους


On1 Perfect Browse 9.5, ΔΩΡΕΑΝ για όλους

Το Perfect Browse 9.5 ανακοινώθηκε πρόσφατα και είναι κατάλληλο για την διαχείριση μεγάλου όγκου φωτογραφικών αρχείων και ειδικά Raw αρχείων (αντίστοιχο του Adobe Bridge).

Όπως αναφέρει ο συντάκτης του αντίστοιχου άρθρου και συνιδρυτής της Fstoppers, Lee Morris, το Perfect Browse 9.5 φορτώνει πολύ γρήγορα τα αρχεία στις βάσεις του (χρειάζεται να κάνετε import), και είναι πολύ γρήγορο και σε λειτουργίες όπως στο zoom in. Μάλιστα ο Lee αναφέρει ότι το νέο λογισμικό της On1 είναι πιο γρήγορο από το Adobe Lightroom.

Πολύ σημαντικό είναι ότι το Perfect Browse 9.5 συνεργάζεται με τα Adobe Photoshop και Adobe Lightroom, στα οποία μπορούμε να στείλουμε απευθείας τις φωτογραφίες που έχουμε επιλέξει να κρατήσουμε.

Το Perfect Browse 9.5 θα βρείτε ΔΩΡΕΑΝ, για Windows και Mac, εδώ (κανονικά κοστίζει 60 δολάρια).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Fstoppers
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!