One Hand Snap, αξεσουάρ για DSLR με ειδική σχεδίαση για άτομα με ένα χέρι


One Hand Snap, αξεσουάρ για DSLR με ειδική σχεδίαση για άτομα με ένα χέρι

Ο εφευρέτης Xing Da Wei από τη Σιγκαπούρη παρουσιάζει το νέο One Hand Snap (OHS), ένα ειδικό ντεκλασέρ το οποίο επιτρέπει την χρήση μίας DSLR με ένα χέρι.

Η ιδέα είναι να μπορεί να δοθεί η δυνατότητα σε άτομα που έχουν μόνο ένα χέρι να μπορούν να βγάζουν φωτογραφίες κρατώντας την DSLR μηχανή τους από τον φακό. Το One Hand Snap αποτελείται από ένα δαχτυλίδι που συνδέεται στην μηχανή μέσω καλωδίου και έχει ένα κουμπί μέσω του οποίου μπορεί να ρυθμιστεί η ταχύτητα κλείστρου και το διάφραγμα του φακού και να γίνει η λήψη μίας φωτογραφίας.

To One Hand Snap έχει ήδη κερδίσει βραβείο σχεδίου Red Dot, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει σκέψη για την παραγωγή του.

The One Hand Snap

The One Hand Snap

The One Hand Snap

The One Hand Snap

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

DSLRs

Πηγή:

PopPhoto
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Καλημερα! Αυτο το αξεσουαρ υπαρχει στην αγορα? και αν ναι πως μπορω να το αγορασω?

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!