Η Panasonic ανακοινώνει επίσημα την τεχνολογία Post Focus


Η Panasonic ανακοινώνει επίσημα την τεχνολογία Post Focus

Η λειτουργία θα ονομάζεται “Post Focus” και θα στηρίζεται στην τεχνολογία εξαγωγής φωτογραφιών από 4K video, “4K Photo”.

Συνδυάζοντας την υψηλή ταχύτητα και ακρίβεια της τεχνολογίας εστίασης της Panasonic, DFD (Depth From Defocus) και της λειτουργίας 4K Photo, η μηχανή θα πραγματοποιεί συνεχής λήψεις φωτογραφιών με ταχύτητα 30 καρέ το δευτερόλεπτο, μετακινώντας το σημείο εστίασης του φακού σε περίπου 50 διαφορετικές περιοχές.

Στην συνέχεια ο φωτογράφος θα μπορεί να επιλέξει την εικόνα, στην οποία ο φακός έχει εστιάσει στο επιθυμητό σημείο.

Η χρήση της νέας λειτουργίας θα είναι πολύ απλή, αφού ο φωτογράφος απλά βλέποντας την τελική εικόνα, θα ακουμπάει με το δάχτυλο του το σημείο στο οποίο θέλει να έχει εστιάσει ο φακός και η μηχανή θα αποθηκεύει μία νέα φωτογραφία με το επιθυμητό σημείο εστίασης.

Η λειτουργία Post Focus θα ενσωματωθεί στις νέες μηχανές Panasonic Lumix DMC-GX8 και Panasonic Lumix DMC-FZ300 με αναβάθμιση Firmware, που θα είναι διαθέσιμα από το τέλος του 2015 μέχρι την άνοιξη του 2016.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Panasonic Panasonic Post Focus

Πηγή:

Panasonic
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!