Panlight, ελέγξτε από απόσταση την κατεύθυνση και την γωνία του flash σας ή της μηχανή σας


Panlight, ελέγξτε από απόσταση την κατεύθυνση και την γωνία του flash σας ή της μηχανή σας

Το Panlight είναι μία ελαφριά συσκευή που σας επιτρέπει να ελέγχεται από απόσταση την κατεύθυνση και την γωνία του flash ή της μηχανής σας. Με την βοήθεια ενός μικρού τηλεχειριστηρίου, μπορείτε από απόσταση 30 μέτρων να ρυθμίσετε την κατεύθυνση μέχρι 360 μοίρες, αριστερά ή δεξιά, αλλά και να αλλάξετε την γωνία προς τα πάνω ή κάτω μέχρι 180 μοίρες. Λειτουργεί με μπαταρίες AA και μπορεί να σηκώσει flashes ή μηχανές μέχρι 1 κιλό. Επιπλέον μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε τριπόδι.

Ειδικά στην περίπτωση του flash, ο φωτογράφος δεν χρειάζεται να κατεβάζει το flash από ένα light stand για να ρυθμίσει την κεφαλή του αλλά μπορεί να το κατευθύνει εκεί που επιθυμεί με το τηλεχειριστήριο του Panlight.

To Panlight θα κυκλοφορήσει με την βοήθεια της πλατφόρμας Kickstarter και η τιμή του θα είναι στα 150 δολάρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Accessories Panlight

Πηγή:

Kickstarter
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!