Parachut: νέα υπηρεσία επιτρέπει τον δανεισμό απεριόριστου εξοπλισμού με 149 δολάρια/μήνα


Parachut: νέα υπηρεσία επιτρέπει τον δανεισμό απεριόριστου εξοπλισμού με 149 δολάρια/μήνα

Από φωτογραφικές μηχανές, φακούς και αξεσουάρ μέχρι drones, το Parachut θέλει να φέρει τους φωτογράφους κοντά στον φωτογραφικό εξοπλισμό και για αυτό κάθε φωτογράφος που θα επιλέξει να εγγραφεί και να δίνει τα 149 δολάρια τον μήνα (ο πρώτος μήνας είναι στα 99 δολάρια), θα μπορεί να δανείζεται τον εξοπλισμό που χρειάζεται για την δουλειά του ή που θέλει να δοκιμάσει.

Το μεγάλο πλεονέκτημα μάλιστα είναι ότι ο φωτογράφος θα μπορεί να κρατάει στην κατοχή του τον εξοπλισμό για όσο διάστημα θέλει, ενώ όταν θα θέλει να τον επιστρέψει θα μπορεί να το κάνει εύκολα, αφού τα έξοδα αποστολής θα είναι ήδη προ-πληρωμένα.

Επιπλέον αν κάτι του αρέσει θα μπορεί να το αγοράσει σε ειδική τιμή. Και όσο για την περίπτωση που ο εξοπλισμός χαλάσει στα χέρια του φωτογράφου, η εταιρεία προσφέρει και ειδικά ασφαλιστικά προγράμματα.

Δυστυχώς, όπως θα έχετε μαντέψει ήδη, η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρεται μόνο για κατοίκους των Η.Π.Α., αν και όπως λέει η εταιρεία στην ιστοσελίδα της έχει σχέδια να επεκταθεί και σε άλλες χώρες (φυσικά μην περιμένετε μέσα σε αυτές τις χώρες να είναι η Ελλάδα).

Για όσους βρίσκονται στις Η.Π.Α. μπορούν να δοκιμάσουν την υπηρεσία, η οποία αναμένεται να είναι διαθέσιμη σε μερικές εβδομάδες. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Parachut.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Parachut

Πηγή:

Parachut
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!