Στην Ελλάδα θα διανέμει τα προϊόντα της Peak Design η Manios Cine Tools


Στην Ελλάδα θα διανέμει τα προϊόντα της Peak Design η Manios Cine Tools

Στο pttlgr όπου σας παρουσιάζουμε όλα τα νέα καινοτόμα φωτογραφικά προϊόντα είχαμε δει και την εταιρεία Peak Design.

Πλέον τα προϊόντα της αμερικανικής εταιρείας θα τα βρίσκουμε πιο εύκολα στην Ελλάδα, αφού τη διανομή τους ανέλαβε η Manios Cine Tools.

Νέα συνεργασία από την Manios Cine Tools

H Manios Cine Tools ανακοινώνει την επίσημη συνεργασία της με την Αμερικάνικη εταιρεία κατασκευής προϊόντων μεταφοράς καμερών, Peak Design.

Η σύσταση της εταιρείας το 2011 προήλθε από την ανάγκη του ιδρυτή της (και φωτογράφου) Peter Dering, ο οποίος σε ένα τριμηνιαίο ταξίδι γύρω από τον κόσμο κατάλαβε πόσο κουραστικό είναι να κουβαλά συνέχεια της κάμερα μαζί του και να την έχει έτοιμη για λήψη. Έτσι με τον γυρισμό του έκανε αυτό που όφειλε να κάνει κάθε υπεύθυνο άτομο, παράτησε τη δουλειά του και άρχισε να σχεδιάζει. Μετά από δέκα μήνες παρουσίασε το πρώτο του προϊόν (Capture Camera Clip), προσέλαβε τον πρώτο του υπάλληλο και από τότε η γκάμα άρχισε να εμπλουτίζεται φτάνοντας σήμερα τα 20 προϊόντα.

Δεν έλειψαν οι διακρίσεις (IDEA, Carryology) ενώ έχει την τιμή να είναι από τις πιο πετυχημένα πρότζεκτ στην ιστορία του Κickstarter.

Με μια ματιά θα βρείτε λύσεις μεταφοράς και χειρισμού κάμερας με προϊόντα όπως ιμάντες, clips ζώνης, clips γρήγορης αλλαγής φακών, θήκες και καλύμματα.

Επίσημος διανομέας Ελλάδος Manios Cine Tools.

manios

PeakDesign_DARKlogo_400px

clc-5_1

maxresdefault

peakdesign_strap_2-700x700

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Peak Design
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!