H Phantom v2640 είναι μία SUPER slow motion videocamera που βγάζει video με 6.600 fps


H Phantom v2640 είναι μία SUPER slow motion videocamera που βγάζει video με 6.600 fps

Η σιερά των videocameras Phantom της Vision Research είναι γνωστή για το τρελό slow motion video που μπορεί να δημιουργήσει.

Το νέο μοντέλο Phantom v2640 προσφέρει ανάλυση 4 megapixels (2048 x 1952), στην οποία η λήψη μπορεί να γίνει στα 6.600 fps (26 Gpx/δευτερ.) και θα κυκλοφορήσει με μονοχρωματικό αλλά και έγχρωμο αισθητήρα εικόνας.
Ρίχνοντας την ανάλυση τα fps αυξάνονται, έτσι ώστε στο Full HD (1920 x 1080) καταφέρνει να πιάσει τα 11.750 fps, o έγχρωμος αισθητήρας, και τα 25.030 fps, ο μονοχρωματικός.

Φυσικά η νέα videocamera προορίζεται για επιστημονικούς και βιομηχανικούς σκοπούς. Καταγράφει με δυναμικό εύρος 10 stops και το ISO της φτάνει τα 16.000 για τον μονοχρωματικό αισθητήρα και τα 3.200 για τον έγχρωμο.

Επιπλέον έχει μνήμη 288GB, θύρα Ethernet και θα πωλείται μαζί με μία τσάντα της Pelican.

Προς το παρόν η τιμή της είναι άγνωστη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Vision Research
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!