Σκέψεων Πανήγυρις, διαγωνισμός φωτογραφίας της Φωτογραφικής Ομάδας Κα.Δρώ


Σκέψεων Πανήγυρις, διαγωνισμός φωτογραφίας της Φωτογραφικής Ομάδας Κα.Δρώ

Ακολουθεί το δελτίο τύπου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Φωτογραφική Ομάδα Κα.Δρώ διοργανώνει και φέτος ανοιχτό διαγωνισμό φωτογραφίας.
Το θέμα έχει τίτλο : “Σκέψεων Πανήγυρις”
Σκέψεις καθημερινά στροβιλίζονται στο μυαλό μας,σαν σκιές των συναισθημάτων μας.Σκέψεις που περικλείουν φόβο,ελπίδα,αγωνία,αγάπη.Όνειρα και σχέδια που αφορούν στο μέλλον ή αναμοχλεύσεις του παρελθόντος και του παρόντος.Εικόνες της καθημερινότητας που μας σημαδεύουν,οικεία και άγνωστα πρόσωπα που καθηλώνουν τη ματιά μας.Όλα μαζί και το καθένα χωριστά κυριαρχούν στις σκέψεις μας και γεννούν την ανάγκη έκφρασης και ανάδειξής τους ως μέσο ‘κάθαρσης’.
Όροι Συμμετοχής
1) Ο διαγωνισμός ξεκινάει στις 14 Αυγούστου και λήγει στις 05 Σεπτεμβρίου 2015
2) Ο κάθε ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να δημοσιεύσει έως τρεις (3) φωτογραφίες στην παρούσα σελίδα
3) Η κάθε φωτογραφία που θα δημοσιεύεται θα φέρει ως τίτλο το θέμα του διαγωνισμού και τον αύξοντα αριθμό της καθεμιάς π.χ. ‘ Σκέψεων Πανήγυρις # 1
4) Δεκτές στον διαγωνισμό θα γίνονται μόνο οι φωτογραφίες που θα έχουν ημερομηνία λήψης εντός της χρονικής περιόδου που τρέχει ο διαγωνισμός.
5)Για όσους δε διαθέτουν λογαριασμό facebook ,οι φωτογραφίες τους θα γίνονται δεκτές στο e-mail μας :admin@kadrw.gr με την ένδειξη : Διαγωνισμός φωτογραφίας ‘’ Σκέψεων Πανήγυρις ‘’

Η κριτική επιτροπή που θα αναδείξει τις τρεις καλύτερες φωτογραφίες του διαγωνισμού απαρτίζεται από τους καταξιωμένους στο χώρο τους :
Φωτεινή Παπαχατζή (MA in Management Arts,photographer), Ελένη Μουζακίτη (photographer, workshops instructor in Contemporary Fine Art Photography Practice and tutor in Personal Project Development) και Λάμπρο Παπανικολάτο (project manager,photographer).
Οι τρεις νικητές που θα προκύψουν από το διαγωνισμό θα κερδίσουν από ένα διήμερο στο Kanali Homes.

Καλές λήψεις!

Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με τη Φωτογραφική Ομάδα Κα.Δρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Competitions
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!