Αναβάθμιση για το Photo Ninja με δυνατότητα επαναφοράς των καμένων για τις μηχανές τις Fujifilm


Αναβάθμιση για το Photo Ninja με δυνατότητα επαναφοράς των καμένων για τις μηχανές τις Fujifilm

To Photo Ninja είναι ένα λογισμικό επαγγελματικών προδιαγραφών κατάλληλο για την μετατροπή των Raw αρχείων.

Όπως όλα τα επαγγελματικά λογισμικά επεξεργασίας εικόνας το Photo Ninja προσφέρει στο χρήστη του πολλές επιλογές και εργαλεία για να διορθώσει τις εικόνες του. Διόρθωση της αντίθεσης και του backlight ή τονισμός των σκιών, αύξηση της οξύτητας, επαναφορά των καμένων περιοχών (highlights) μιας εικόνας, μείωση του θορύβου, βελτίωση των χρωμάτων, μετατροπή σε Α/Μ, διόρθωση των παραμορφώσεων προοπτικής που οφείλονται σε φακούς είναι μερικές από τις λειτουργίες που προσφέρει το Photo Ninja, το οποίο υποστηρίζει τα Raw αρχεία των μηχανών όλων των φωτογραφικών εταιρειών (Canon, Fujifilm, Konica Minolta, Leica, Nikon, Olympus, Panasonic, Pentax, Samsung, Sony).

Επιπλέον το Photo Ninja είναι αρκετά δημοφιλή ανάμεσα στους χρήστες των Fujifilm X μηχανών που φοράνε αισθητήρα τεχνολογίας X-Trans, λόγω της υποστήριξης που προσφέρει για τα Raw αρχεία που δημιουργούνται με τους συγκεκριμένους αισθητήρες.

Αυτή τη στιγμή η εταιρεία πίσω από το Photo Ninja διαθέτει την σταθερή έκδοση 1.2.2, συμβατή με Windows και Mac, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε την νέα beta (δοκιμαστική έκδοση) 1.2.3.
H beta (δοκιμαστική έκδοση) 1.2.3 έκδοση του Photo Ninja προσθέτει την δυνατότητα επαναφοράς των καμένων περιοχών μίας εικόνας που έχουμε δημιουργήσει με Fujifilm μηχανή που διαθέτει X-Trans αισθητήρα.

Μπορείτε να δοκιμάσετε την σταθερή έκδοση Photo Ninja 1.2.2 για μία δοκιμαστική περίοδο δύο εβδομάδων από εδώ ή να δοκιμάσετε την νέα beta (δοκιμαστική) έκδοση Photo Ninja 1.2.2 εδώ.

Εάν μείνετε ικανοποιημένοι από την απόδοση του Photo Ninja μπορείτε να το αποκτήσετε στην τιμή των 129 δολαρίων από την ιστοσελίδα της εταιρείας, εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Photo Ninja
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!