Photo Pod: Μία αδιάβροχη σκηνή για φωτογράφους


Photo Pod: Μία αδιάβροχη σκηνή για φωτογράφους

Μία ακόμα λύση για όσους φωτογράφους κινούνται σε εξωτερικό χώρο και θέλουν να μένουν στεγνοί σε περίπτωση βροχής είναι η Photo Pod.

H Photo Pod είναι δημιουργία Rick Pescovitz και έχει σχεδιαστεί ώστε ένα φωτογράφος να μπορεί να βρίσκεται σε ένα σημείο και να μην βρέχεται και να μην κρυώνει, αφού τον προστατεύει από κρύο, βροχή και αέρα.

Η ιδιόμορφη αυτή σκηνή επιτρέπει τον φωτογράφο να κάθεται ή να μένει όρθιος, ενώ το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι ότι μαζεύει σε μικρό μέγεθος, όσο το μέγεθος ενός ανακλαστήρα και μπορεί να στερεωθεί στο έδαφος με πασαλάκια.

Στα μειονεκτήματα της θα βάλουμε ότι χωράει μόνο ένα άτομο καθώς και το ότι επειδή οι τρεις πλευρές της είναι από διαφανές πλαστικό δεν κάνει για φωτογράφιση άγριας ζωής.

Τη Photo Pod θα τη βρείτε στο eshop της εταιρείας του Rick, Under the Weather, σε λευκό ή μαύρο χρώμα, στην τιμή των 200 δολαρίων, εδώ.

PH-BLK_2048x2048

Photo-Pod

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Accessories Photo Pod
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!