Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο «Από την Είσοδο στην Έξοδο: Χρωματικά ελεγχόμενη ροή εργασίας»


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο «Από την Είσοδο στην Έξοδο: Χρωματικά ελεγχόμενη ροή εργασίας»

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Καλαμάτα το σεμινάριο «Από την Είσοδο στην Έξοδο: Χρωματικά ελεγχόμενη ροή εργασίας».

ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Καλαμάτα 26 Μαΐου 2017
Με επιτυχία διεκπεραιώθηκε το σεμινάριο «Από την Είσοδο στην Έξοδο: Χρωματικά ελεγχόμενη ροή εργασίας» που οργανώθηκε με τις εταιρείες Epson, Dell, X-Rite και oktabit, και την υποστήριξη της Ένωσης Επαγγελματιών Καλλιτεχνών Φωτογράφων Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ELITE στην παραλία Καλαμάτας την Τετάρτη 24 Μαίου 2017.

Τα θέματα ανέπτυξε ο εισηγητής Αντώνης Γράνης, Colour and Imaging Specialist, Colour Consulting Group.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον περισσότεροι από πενήντα επαγγελματίες φωτογράφοι από Μεσσηνία, Λακωνία, Αρκαδία, Αργολίδα και Αττική με στόχο την ανάπτυξη των γνώσεων τους στην διαχείριση του χρώματος, την αναβάθμιση της ποιότητας της δουλειάς τους και την παροχή καλύτερων υπηρεσιών μέσα από την προσωπική τους καλλιτεχνική ματιά.

Το σεμιναρίο παρακολούθησαν και μέλη του πανελλήνιου σωματίου ΠΑΠΙΓΙΟΝ προσκεκλημένοι από την Ένωση Επαγγελματιών Καλλιτεχνών Φωτογράφων Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου.NIK_5230

NIK_5143

NIK_5068

NIK_5039

NIK_5037

NIK_5054

NIK_5091

NIK_5123

NIK_5132

NIK_5077

NIK_5191

NIK_5172

NIK_5192

NIK_5196

NIK_5199

NIK_5216

NIK_5219

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo seminars
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!